Het team van TopsportCompany bestaat uit mensen die hun sporen hebben verdiend op het snijvlak van sport en business. Dit doen wij als een netwerkorganisatie waarin we samenwerken met partners die specifieke kennis en kunde meebrengen. 

Over Paul

Oprichter van de TopsportCompany Paul van Zwam is een toegankelijke organisatieadviseur en prestatiepsycholoog. Hij studeerde bedrijfskunde en psychologie en is sinds 1998 actief in het betaalde voetbal en bedrijfsleven. De link tussen psychologie en sport is voor hem heel logisch en op natuurlijke wijze ontstaan door zijn studies en passie te combineren.

Sport is een ideaal middel om mensen uit te dagen. Je kunt kijken naar de kenmerken van geweldige atleten en daar lessen uit trekken. Door een teamoverleg in de kleedkamer te houden en daarna letterlijk het veld op te gaan – of de boksring in te stappen – vergroot je het leereffect enorm.

Mano Radema

Over Lara

Lara Kalisvaart is consultant bij TopsportCompany. Als A&O psycholoog heeft Lara veel kennis van motivatie en presteren. Met haar integere en analytische persoonlijkheid helpt ze mensen en organisaties om de volgende stap te zetten.

Voor ieder mens, topsporter of niet is het van belang om een bepaalde mate van psychologische flexibiliteit te hebben. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen hierin kan groeien.

Lara Kalisvaart

Over Ivo

Ivo is al meer dan 20 jaar actief op het hoogste niveau als adviseur in de sport en in het bedrijfsleven. Hij is een ervaren communicatietrainer én prestatiepsycholoog en werkt onder andere samen met NOC*NSF Team NL, Olympische en Paralympische sporters en diverse bonden. Daarnaast gaf hij mentale training aan politie en het Koninklijk Concertgebouworkest.

 

Sport is een mooie metafoor voor het – normale – leven. Gedrag wordt uitvergroot en is makkelijker te bespreken en te veranderen.

Ivo Spanjersberg

In ons netwerk

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op.