Wil je meer uit jezelf halen? Weten hoe je anderen kunt helpen succesvol te zijn? Bij de TopsportCompany kun je terecht voor verschillende opleidingen en cursussen.

“Het leiderschapstraject op Ibiza is een persoonlijk avontuur. Een geweldige ervaring die mij veel inzicht heeft gegeven in wie ik ben en waar ik naar toe wil”

Persoonlijk leiderschap op Ibiza

Van 20 mei tot en met 25 mei 2019 dagen wij u opnieuw uit een volgende stap in uw leven te nemen. Onze partner Exsist organiseert wederom de Opleiding Persoonlijk Leiderschap op Ibiza. Dit is een ‘escape’ uit je dagelijks leven om zo de focus te leggen op wat voor u belangrijk is. Met als hoogtepunt: een 7-daags verblijf op het inspirerende en krachtige eiland genaamd Ibiza. 

Vragen zoals ‘Wie is je ego?’ en ‘Wie ben jij?’ staan tijdens de Opleiding Persoonlijk Leiderschap centraal. De antwoorden op deze vragen vormen het fundament voor alle werk en privé georiënteerde keuzes die gemaakt worden. Meer informatie kun je vinden op de website van Exsist.

“Ik herken afleiders nu sneller en kan me daardoor gelijk richten op mijn kerntaak; volledige focus zonder verdere afleidende gedachten.”

Gijs Luirink

Prestatiepsychologie

De opleiding “prestatiepsychologie” is ontwikkeld voor iedereen die meer wil weten over de relatie tussen psychologie en presteren. De doelgroep is breed en varieert van coaches, docenten, sporters tot fysiotherapeuten.

Het resultaat van de opleiding is dat je:

  • Makkelijker vorm kunt geven aan je eigen toekomst en anderen hierin kan helpen.
  • Jezelf beter leert kennen en anderen beter leert inschatten.
  • Weet hoe je meer controle uit kunt oefenen op je eigen reacties en anderen hierin kunt helpen.
  • Weet hoe je zelfvertrouwen kunt beïnvloeden bij jezelf en anderen.

De opleiding vindt plaats in het najaar van 2019 en wordt samen met start2move aangeboden.

Meer info vind je op start2move.nl/prestatiepsychologie

“Een leerzame, prettige en afwisselende cursus die je helpt in je persoonlijke ontwikkeling.”

Kees van Wonderen

Mentale trainer in de sport

Vrijwel alle sporters komen tijdens hun carrière in aanraking met mentale training. Mentale training is erop gericht obstakels te leren overwinnen en invloed uit te oefenen op jezelf. De opleiding Mentale trainer in de sport is bedoeld voor iedereen die in de toekomst als mentaal trainer aan de slag wil of mentale training ziet als een verdieping van het vak.

In de praktijkopleiding tot mentale trainer krijg je theorie en leer je interventies waarmee je sporters mentaal kunt trainen. Het unieke van deze opleiding is dat je direct aan de slag gaat in de praktijk. We werken hiervoor samen met topsportorganisaties. Tijdens de opleiding krijg je twee sporters onder je hoede en je past de geleerde interventies toe op deze spelers. Uiteraard onder begeleiding van deskundige en ervaren mentale trainers.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op.