Wil je meer uit jezelf halen? Weten hoe je anderen kunt helpen succesvol te zijn? Bij de TopsportCompany kun je terecht voor verschillende opleidingen en cursussen.

“Het leiderschapstraject op Ibiza is een persoonlijk avontuur. Een geweldige ervaring die mij veel inzicht heeft gegeven in wie ik ben en waar ik naar toe wil”

Persoonlijk leiderschap op Ibiza

In september 2022 dagen wij u opnieuw uit een volgende stap in uw leven te nemen. Onze partner Meglio organiseert wederom de Opleiding Persoonlijk Leiderschap op Ibiza. Dit is een ‘escape’ uit je dagelijks leven om zo de focus te leggen op wat voor u belangrijk is. Met als hoogtepunt: een 7-daags verblijf op het inspirerende en krachtige eiland genaamd Ibiza. 

Vragen zoals ‘Wie is je ego?’ en ‘Wie ben jij?’ staan tijdens de Opleiding Persoonlijk Leiderschap centraal. De antwoorden op deze vragen vormen het fundament voor alle werk en privé georiënteerde keuzes die gemaakt worden. Meer informatie kun je vinden op de website van Meglio. (www.wijzijnmeglio.nl)

“Ik herken afleiders nu sneller en kan me daardoor gelijk richten op mijn kerntaak; volledige focus zonder verdere afleidende gedachten.”

Gijs Luirink

Prestatiepsychologie

De opleiding “prestatiepsychologie” is ontwikkeld voor iedereen die meer wil weten over de relatie tussen psychologie en presteren. De doelgroep is breed en varieert van coaches, docenten, sporters tot fysiotherapeuten.

Het resultaat van de opleiding is dat je:

  • Makkelijker vorm kunt geven aan je eigen toekomst en anderen hierin kan helpen.
  • Jezelf beter leert kennen en anderen beter leert inschatten.
  • Weet hoe je meer controle uit kunt oefenen op je eigen reacties en anderen hierin kunt helpen.
  • Weet hoe je zelfvertrouwen kunt beïnvloeden bij jezelf en anderen.

Binnen deze opleiding krijg je workshops van verschillende specialisten waaronder Rico Schuijers, Bart Heuvingh, Joep Teeken, Ivo Spanjersberg en Paul van Zwam.

De opleiding vindt plaats in het voorjaar van 2022 en wordt samen met start2move aangeboden.

Meer info vind je op start2move.nl/prestatiepsychologie

In onderstaande video verteld oud-deelnemer Wim van Zwam, werkzaam bij de KNVB, over zijn ervaringen van de opleiding Prestatiepsychologie:

“Een leerzame, prettige en afwisselende cursus die je helpt in je persoonlijke ontwikkeling.”

Kees van Wonderen

Mentale trainer in de sport

Vrijwel alle sporters komen tijdens hun carrière in aanraking met mentale training. Mentale training is erop gericht obstakels te leren overwinnen en invloed uit te oefenen op jezelf. De opleiding Mentale trainer in de sport is bedoeld voor iedereen die in de toekomst als mentaal trainer aan de slag wil of mentale training ziet als een verdieping van het vak.

In de praktijkopleiding tot mentale trainer krijg je theorie en leer je interventies waarmee je sporters mentaal kunt trainen. Het unieke van deze opleiding is dat je direct aan de slag gaat in de praktijk. We werken hiervoor samen met topsportorganisaties. Tijdens de opleiding krijg je twee sporters onder je hoede en je past de geleerde interventies toe op deze spelers. Uiteraard onder begeleiding van deskundige en ervaren mentale trainers.

“Hoofdtrainer zijn is een vak, en daar hoort een goede opleiding bij.”

Ronald Koeman

Cursus Teamontwikkeling

Wil jij meer inzicht krijgen in de verschillende manieren waarop je vertrouwen, betrokkenheid en communicatie binnen je team een impuls kunt geven? Lees dan gauw verder!

In samenwerking met de CBV en de Voetbaltrainer is de online cursus Teamontwikkeling ontwikkeld. In deze cursus kun je zonder tijdsdruk werken aan jouw ontwikkeling en krijg je onbeperkt toegang tot de module. Je leert het seizoen in fases te verdelen en met gerichte interventies bouwen aan een sterk team.

Meer info vind je op https://academie.voetbaltrainer.nl/

“Hoe je omgaat met wat op je pad komt is jouw eigen keuze.”

Stress Management Training

In de afgelopen jaren heeft werkstress in het bedrijfsleven een steeds prominentere rol gekregen. De samenleving veranderd in een hoog tempo en van werknemers wordt verwacht dat zij hierin mee kunnen. De communicatie verloopt sneller en bedrijven voeren de druk op om relevant te blijven in de markt. Hierdoor ervaren werknemers meer stress. Daarom is het van belang dat werknemers leren om hun stress te reguleren. Deze Stress Management Training is erop gericht om werknemers te leren om gezond, productief en gelukkig te blijven.

Dus wil jij meer weten over de oorzaken en gevolgen van stress, hoe je het herkent en hoe je er het beste mee om kunt gaan? Dan is deze Stress Management Training wat voor jou!

De opleiding vindt plaats in het voorjaar van 2022. Heb je interesse? Neem dan contact op met mail@topsportcompany.nl.

         “Never stop learning.”

         Evgeniy Levchenko

Prestatiepsychologie Online

De opleiding Prestatiepsychologie kun je ook online volgen. In deze digitale opleiding krijg je 6 online lessen van een prestatiepsycholoog. De opleiding start met een intake waarin jouw eigen situatie in kaart wordt gebracht en er leerdoelen worden bepaald. De opleiding wordt afgesloten met een ontwikkelplan. De doelgroep is breed en varieert van coaches, docenten, sporters tot fysiotherapeuten.

Het resultaat van de opleiding is dat je:

  • Makkelijker vorm kunt geven aan je eigen toekomst en anderen hierin kan helpen.
  • Jezelf beter leert kennen en anderen beter leert inschatten.
  • Weet hoe je meer controle uit kunt oefenen op je eigen reacties en anderen hierin kunt helpen.
  • Weet hoe je zelfvertrouwen kunt beïnvloeden bij jezelf en anderen.

Je kunt individueel deelnemen of samen met collega’s. Mail voor meer informatie naar mail@topsportcompany.nl.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op.