Soms moet je moeilijke keuzes maken. Hoe krijg je de omgeving mee? Wat wil je zelf? Een persoonlijke coach kan helpen, als een onafhankelijk klankbord of een meedenkend partner. Met een-op-een coaching krijg je inzicht in je eigen proces en leer je jouw toekomst vorm te geven.

Individuele coaching

Trainers, spelers, leidinggevenden en medewerkers kunnen bij de TopsportCompany terecht voor individuele coachingstrajecten. Dat kan helpen als je in een transitie zit en (mogelijk moeilijke) keuzes moet maken. Hoe krijg je de omgeving mee? En wat wil je zelf? Met een-op-een coaching krijg je inzicht in je eigen proces en leer je jouw toekomst vorm te geven.

Een persoonlijke coach kan fungeren als een onafhankelijk klankbord of een meedenkend partner. De coaches van TopsportCompany hebben veel ervaring in de begeleiding van mensen. Zij hebben veel situaties gezien en zijn in staat om uw praktijk centraal te stellen.

Prestatiepsychologie: individueel traject

De TopsportCompany heeft een uniek persoonlijk traject ontwikkeld. Het bijzondere is dat de opleiding een combinatie is van coaching en opleiding. Centraal staat het vermogen om vorm te geven aan je eigen ontwikkeling en prestaties.

De individuele opleiding is bedoeld voor iedereen die regelmatig piekprestaties moet leveren en zich wil ontwikkelen op dit gebied. Een groot gedeelte van het traject vindt online plaats. Samen met je persoonlijke coach bepaal je wanneer je afspreekt. Dit vergroot de flexibiliteit en efficiƫntie enorm.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op.